Winnaars VIP actie zien Westfriesland SEW winnen én Europees handbal veiligstellen

Een kleine 100 deelnemers aan onze win actie voor een VIP arrangement hebben we recent gehad. Een avondje tophandbal kijken bij Westfriesland SEW blijkt populair. Helemaal als je met de taxi wordt opgehaald, ontvangen wordt met koffie en wat lekkers en na een spannende wedstrijd met een goodiebag op zak weer thuis gebracht wordt.

Dit gold ook voor onze tweede VIP-actie. Dit keer mochten we vier winnaars blij maken. Dorothé van Galen, Liesbeth Meijer, Wendy Aker en Daniëlle Creesburg bezochten op 6 mei de wedstrijd van Westfriesland SEW – HV Quintus. Ruim voor 18.30 uur arriveerden onze acht gasten, elke winnaar mocht iemand meenemen, bij de sporthal De Bloesem in Wognum. Na het kennismaken, de koffie met wat lekkers op naar de tribune. Voorzien van de bekende blauwe SEW sjaal waren de VIPs duidelijk te herkennen.

Na een wat moeizame start kon Westfriesland SEW na de rust de marge vergroten en eindigde de wedstrijd in 38 -30 voor de thuisploeg. Door de winst is Westfriesland SEW zeker van plek twee in de poule én van Europees handbal voor het volgende seizoen. Dat werd op het veld gevierd door de dames.

Na afloop in het sportcafé tijd voor een frisje of wijntje om de avond en de overwinning te vieren. Drie van onze gasten handballen zelf ook bij VVW en Westfriezen. “Dit is wel een ander niveau”, gaf een van hen aan. Niet elke handbalster zal de ambitie hebben om eredivisie handbal bij Westfriesland SEW te willen spelen, maar het kan en is geografisch dichtbij.

Voor de heer Meijer was het een hernieuwde kennismaking met het team. “In de jaren ’70 was ik een trouwe supporter van het team, ook de uitwedstrijden werden bezocht. Recent was wel weer het idee om een wedstrijd te bezoeken, maar het kwam er steeds maar niet van.” Tot deze avond dus.

Als laatste onderdeel van het VIP-arrangement voor de terugreis was het uitdelen van de goodiebags door Naomi Gooyers, de speelster van de wedstrijd. En natuurlijk even snel op de foto met Naomi. Niet veel later staat de taxi klaar. Dikke druppels vallen uit de lucht terwijl onze gasten instappen en droog weer thuis worden gebracht. Een geslaagde avond met diverse nieuwe kennismakingen met de handbal topsport van Westfriesland SEW. Dat smaakt naar meer, mogelijk weer in het nieuwe seizoen na de zomer. Wil je een volgende actie niet missen? Volg Team medemblik op facebook.

Hieronder meer foto’s van deze handbal topsport avond.