NK Windsurf Foil in Medemblik

MEDEMBLIK – Op 23 en 24 september zullen de beste Nederlands windsurfers in Medemblik gaan strijden voor de Nationale titels. Het Regatta Strand in Medemblik zal het toneel zijn voor het tweede evenement van het Nederlands Kampioenschap Foil Windsurfen, onderdeel van het grotere evenement United4 Regatta Medemblik. De wedstrijd, die deel uitmaakt van een reeks van drie, belooft een spannende strijd te worden. De derde en beslissende wedstrijd zal plaatsvinden in Almere op 4 en 5 november.

Het Nederlands Kampioenschap Foil Windsurfen is niet alleen een competitie voor ervaren windsurfers, maar ook een kans voor getalenteerde jeugdsurfers. Voor jongens en meisjes tot en met 17 jaar is de wedstrijd in Medemblik een kans om zich te kwalificeren voor het ‘’IQ Foil’’ in Brazilië.

Kwalificatie

Er liggen twee felbegeerde tickets in het verschiet: één voor de jongens en één voor de meisjes. Bij de jongens denken ze dat de volgende namen kanshebber zijn voor dat gave ticket:
Matt de Jong, Skip Brull, Kaj Rozeboom en Bart vd Bogaart. Bij de meiden maken Zara Rozeboom en Louisa Schmidt een goede kans voor dit fantastische ticket.

De wedstrijd in Medemblik, die deel uitmaakt van het evenement United4 Regatta Medemblik, belooft niet alleen hoogstaande windsurfactie, maar ook een geweldige sfeer aan het strand waarbij iedereen welkom is om te komen kijken.