Skeeleren bij Radboud Inline-skating; kennismaken tijdens Open Dag

WERVERSHOOF – Zondag 27 maart start het skeelerseizoen bij Radboud met een open dag in Wervershoof (Theo Koomenlaan 3). Kom vanaf 10:30-12:30 vrij skeeleren op de Sjoerd Huisman Piste of doe mee aan de oefeningen van onze trainers.

De piste is één van de 2 banen in Nederland met een speciale coating laag en is daardoor zeer geschikt voor topsport en vaak bezocht door internationale rijders. Ook olympische kampioen Irene Schouten traint hier nog wel eens op de baan. Probeer het zelf ook maar eens uit hoe dat skeelert! Er zijn skeelers, beschermmaterialen en helmen te leen.

Programma

Om 13:00 vervolgen we het programma met demonstratiewedstrijden. Uiteraard zijn we ook aanwezig om je te vertellen over alle mogelijkheden om bij onze vereniging te komen trainen of om andere vragen te beantwoorden.

Zondag 3 april houden we van 10:30-12:30 vrij skeeleren op de ruime 400 meterbaan in Medemblik (Opperdoezerpad 2), ook hier hebben we materialen te leen. Deze dag kan clubkleding gepast worden en gekocht en is er ook verkoop van tweedehands skeeler materiaal.

Om 13:00 start een jeugdwedstrijd (tot 18 jaar) (inschrijven vanaf 11:30 mogelijk) waar kinderen aan mee kunnen doen of ze nu veel ervaring hebben of niet. De opzet is zo dat iedereen een leuke middag heeft. Doe mee of blijf nog even kijken naar de wedstrijden. Op de locaties zijn een hapje en drankje verkrijgbaar.

Meer informatie

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen maar wilt u het skeeleren wel eens proberen, vraag dan een gratis proefles aan via onze website https://www.radboud-inlineskating.nl.